سایت مرکز فقهی
ارزش انتظار فرج
ترس از شبیخون پروردگار
فقه و ثقلین
مشارکت اجتماعی زن در جامعه از دیدگاه فقه (آیات قرآن، بخش اول)
شرط متأخر (بخش اول)
حسن ظاهر در اثبات عدالت
زمینه سازی امام حسن عسکری(علیه السلام) برای دوران غیبت    ارزش انتظار فرج عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّه‏(علیه السلام) أَ لَا أُخْبِرُكُمْ بِمَا لَا يَقْبَلُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنَ الْعِبَادِ عَمَلًا إِلَّا بِهِ فَقُلْتُ بَلَى فَقَالَ شَهَادَةُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ أَنَّ...
چکيده
يکي از مهمتري منابعي که معارف اديان آسماني را به نسل هاي بعدي منتقل کرده،  منقولاتي است که از پيشوايان ديني به آنها رسيده است. بالتبع يکي از جهات مهم در بررسي اين منقولات اثبات حجيت صدور آنهاست. از راههاي اثبات صدور اين منقولات، احراز عدالت يا حداقل وثاقت راوي است.
به برخي از قدما از جمله مرحوم شيخ طوسي نسبت داده اند که آنان قاعده اولي را در هر مومن، عدالت دانسته اند ، همانگونه که اهل تسنن نيز اصل را در صحابه پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم بر عدالت گذاشته اند. آشنايي با...
چکیده :
صفت عدالت با عنوان یک صفت درونی و مخفی در افراد، مورد توجه شرع در بسیاری از احکام و دستورات میباشد و در برخی از مناصب دینی نظیر قضاوت و اجتهاد و امامت جماعت و ... به عنوان رکن اصلی مورد توجه میباشد .
شارع مقدس برای تشخیص فرد عادل از فاسق، طرق عدیده ای را معین کرده که توسط فقهاء مطرح شده که برخی از آنها مورد اتفاق هستند مانند شیاع علم آفرین ، شهادت عدلین و علم و اطمینان  و  برخی طرق دیگر نظیر حسن ظاهر مورد اختلاف است.
 هر چند که مشهور فقیهان، طریقیت حسن ظاهر برای تشخیص...
کليه حقوق اين سايت متعلق به مرکز فقهي ائمه اطهار (ع) است.